Accessoires

Een fiets die je bij Fiets Centrum Hoofddorp koopt is al compleet, om zo onbezorgd te kunnen fietsen. Toch kan het zijn dat je aan je fiets dingen wilt toevoegen om deze nog meer te personaliseren naar waar je de fiets voor gebruikt. Wij hebben een uiteenlopend assortiment waaruit je kunt kiezen.

Helmen, sloten, tassen, manden en kratten, kinderzitjes, telefoonhouders, schoenen, regenkleding, fietscomputer, fietsdragers…etc. Kortom genoeg om uit te kiezen.

Zowel als bij de verkoop van de fietsen kun je bij ons ook altijd rekenen op deskundig advies bij de aankoop van accessoires. Indien gewenst kunnen wij zelfs ervoor zorgen dat deze aan je fiets gemonteerd worden.

De accessoires die wij bieden zijn uiteraard niet alleen bedoeld voor nieuwe fietsen. Vervanging van onderdelen voor je bestaande fiets is soms noodzakelijk. Je kunt het zelf monteren of dit aan onze vakkundige monteurs overlaten.

Banden, verlichtingen, remmen, versnellingen, velgen, spaken, kettingen, derailleurs…etc. Kortom, ook hier genoeg om uit te kiezen.

Een greep uit de merken die wij voeren