Add bike

Je hebt al een goede fiets, maar af en toe komt je stalen ros toch tekort als je iets wilt vervoeren.

Met de Add Bike hoef je geen afscheid te nemen van je vertrouwde fiets. Met een paar eenvoudig klikken verander je je fiets in een bakfiets of super transporter.

CVB Fietsen – De Fietsfreak is de eerste dealer in Nederland van deze vernuftige fietstoevoeging en als onderdeel van CVB fietsen is daarom de Add Bike nu ook bij CVB Hoogma Fietsen verkrijgbaar.

Aangepaste fietsen

Fietsen is voor een ieder van ons zo vanzelfsprekend. Maar dat geldt niet voor iedereen. Wanneer je fysiek beperkt bent, door een handicap of door hoge leeftijd wordt deze typische Nederlandse bezigheid een hele opgave. Lekker op de fiets met de wind in je haren en genietend van de omgeving moet voor iedereen bereikbaar kunnen zijn. En dat is mogelijk.
Speciaal op maat gemaakt of uit een uitgebreide assortiment bieden wij aangepaste kwalitatieve “Van Raam” fietsen aan voor een ieder die wilt fietsen. Een beperking hoeft niet te beteken dat je je vrijheid kwijt raakt.

Via de WMO regeling kun je zelfs deze aangepaste fietsen geheel of gedeeltelijk vergoed te krijgen. Meer daarover vind je via deze link.